Palyaço Gösterisi ve Palyaço Temini

Palyaço; eğlence organizasyonlarında en çok dikkat çeken, etkinliklerin enerjisini yükselten bir animasyon hizmetidir. Hem çocukların hem de yetişkinlerin olduğu organizasyonlar da palyaço gösterisini tercih edebilir, Trendy Organizasyon’un palyaço temini hizmetinden yararlanabilirsiniz.

İzmir başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi’ne palyaço temini ve çeşitli animasyon hizmetleri veriyoruz. Profesyonel organizasyonlar ve kaliteli hizmet için Trendy Organizasyon ekibi olarak, deneyimli bir animasyon kadromuz ve birinci sınıf kalitede üretilen kostümlerimizle hizmet vermekteyiz.

Palyaço Nedir?

Palyaço; renkli saçları ve makyajı, kırmızı burnu ve eğlenceli kostümleriyle, sevimli dansları ve tavırlarıyla dikkat çeken bir animatördür. Hem yetişkin hem de çocukların bulunduğu organizasyonlar da palyaço gösterileri ve palyaço etkinliklerine yer verebilirsiniz.

Palyaço Ne Yapar?

Palyaço; hem görsel hem de eğlenceli bazı aktiviteler yapar. Çocukların olduğu doğum günü organizasyonu, şenlik organizasyonu, piknik organizasyonu gibi etkinliklerde, çocuklarla birlikte yüz boyama, sosis balon katlama, tişört boyama, kum boyama ve mini kulüp danslar gibi eğitici ve eğlenceli aktiviteler yapar. Hem çocuk hem de yetişkinlere yönelik oyunlar oynatır, yarışmalar düzenler. Açılış organizasyonu gibi etkinliklerde ilan ve broşür dağıtır, firma reklam ve tanıtımını yapar.

Palyaço Gösterisi ve Palyaço Temini Hizmetine Hangi Etkinlik ve Organizasyonlarda İhtiyaç Duyulur?

Hem eğlence organizasyonlarınızda, hem de reklam ve tanıtım etkinliklerinizde palyaço gösterisi hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Doğum Günü Organizasyonu

Hem çocuk hem de yetişkin doğum günü kutlamalarınızda, palyaçolarımızla organizasyonlarınıza renk katıyoruz. Çocuk doğum günlerinize, eğlenceli kostümlerimiz ve sevimli makyajımız ile konuk oluyoruz. Rengarenk yüz boyama etkinlikleri, faklı şekillerde sosis balon katlama, mini kulüp danslarla eğlenceli ve eğitici aktiviteler yapan palyaçolarımız; her yaş grubuna uygun oyunlarla da doğum günü organizasyonlarınızın enerjisini yükseltiyor. Çocuklara sandalye kapmaca, çuval yarışı, halat çekme oyunu gibi oyunlar oynatarak, hem çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor, hem de takım ruhunu pozitif bir şekilde çocuklara öğretiyorlar.

Yetişkin doğum günü organizasyonlarında; sürpriz organizasyondan önce, iş yerine ya da eve hediye ve uçan balon servisi yapıyorlar. Eğlenceli ve gizemli notlarıyla, doğum günü heyecanına renk katıyorlar.

Açılış Organizasyonu gibi Tanıtım Etkinlikleri

Açılış organizasyonu, yıl dönümü etkinlikleri, lansmanlar gibi reklam ve tanıtım etkinliklerinde de palyaçoların büyük etkisi oluyor. İlan ve broşür dağıtımı yaparak firmanızın veya markanızın tanıtımını yapıyorlar. Dikkat çeken kostümleri, makyajları, mimikleri, jestleri ve eğlenceli danslarıyla dikkat çekiyorlar.

Doğum günü organizasyonu ve açılış organizasyonu gibi, evlenme teklifi organizasyonu, şenlik organizasyonu, sünnet organizasyonu ve her türlü eğlence ve tanıtım etkinliklerinizde palyaço gösterisi hizmetimizden yararlanabilirsiniz.